Logo Pic
venember83 2024. április 27.

A Milan elleni mérkőzés

serie_a_calcio.jpgA Juventus bejutott az Olasz Kupa döntőjébe a Lazio ellenében, így Massimiliano Allegri csapata kedvező lelkiállapotban készülhetett a Milan elleni szombati presztízsmeccsre.

A Milan a torinói mérkőzést Davide Calabria, Fikayo Tomori és Theo Hernandez hiányában kénytelen letudni, miután a fenti játékosok közül ketten kiállították magukat, Fikayo Tomori pedig az összegyűjtött sárga lapok miatt eltiltott.

A zebracsíkos csapat számára a presztízsen túl a tabella állása miatt is fontos a mai mérkőzés, hiszen a Bologna és a Roma egyre zárkózik fel a pár hónapja még scudettós álmokat szövögető csapatra.

Massimiliano Allegri keretéből a megszokott két eltiltott középpályáson kívül senki nem hiányzik, így legjobb 3-5-2-es felállásában törhet a győzelemre az Öreg Hölgy a Milan ellen.

A 18:00-kor kezdődő mérkőzést a Sport 2 közvetíti majd élőben.

A Juventus 24 fős kerete a következő:

Kapusok: Szczęsny, Pinsoglio, Perin

Védők: Bremer, Gatti, Danilo, Alex Sandro, Rugani, Cambiaso, Djaló

Középpályások: Locatelli, Kostić, McKennie, Miretti, Weah, Rabiot, Alcaraz, Nicolussi C.

Támadók: Chiesa, Vlahović, Milik, Yıldız, Iling-Junior, Kean

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
HIVATALOS: A Juventus menesztette Allegrit
Apuleius • 4 nap
A lapok szerint Motta érkezése számos játékos sorsát befolyásolhatja
venember83 • 2 nap
Nagy déligyümölcs ízű szörp teszt
Linda Morvai • 11 nap
Az Atalanta elleni mérkőzés
Apuleius • 6 nap
Nagy barbecue szósz teszt
Linda Morvai • 11 nap
Cikkek a címlapról
428. Visegrád várai
Ha Komáromot az erődök városának hívjuk, akkor Visegrádot joggal nevezhetnénk a várak városának, hiszen nem kevesebb, mint négy várral is rendelkezik, amelyből nekem sikerült hármat is meglátogatnom a közelmúltban. Ez egy régi adósság törlesztése volt részemről. Noha itt van a közelemben, mégis…
Elhagyatott romos kórház röntgen gépekkel: Egy utazás az időben
Az elhagyatott kórházak mindig is különleges vonzerőt jelentettek a városi felfedezők, fotósok és történészek számára. Ezek az épületek, amelyek egykor az élet és gyógyulás helyszínei voltak, ma az idő múlásának és az emberi történelem változásainak tanúi. Egy ilyen kórházban járva az ember szinte…
>