Logo Pic
Apuleius 2024. július 02.

Közel a megegyezés Thuram ügyében

thuram_khephren_nice.jpgAz olasz sajtó értesülései szerint Khéphren Thuram egy lépésre került attól, hogy a Juventus játékosa legyen, s akár már a héten lezárulhat a fiatal középpályás ügye. Fabrizio Romano arról számol be, hogy a torinói klub emelt korábbi ajánlatán, 20 millió eurót, valamint bónuszokat kínált Thuram játékjogáért, s így a felek közel állnak a megállapodáshoz.

Maga a játékos már korábban személyes megállapodásra jutott a Juventusszal, s a híreket Romeo Agresti és a Calciomercato.com is megerősíti, arról írva, hogy a 23 esztendős Thuram bónuszokkal együtt mintegy 25 millió euro fejében válthat majd klubot.

Thuram jelenlegi szerződése jövő nyáron jár le az OGC Nice együttesénél, s ez teszi lehetővé, hogy a Juventus viszonylag alacsony átigazolási díj mellett szerződtesse a francia középpályást.

Thuram 2001 márciusában Olaszországban született, néhány hónappal azt megelőzően, hogy édesapja, Lilian Thuram a Parma csapatától a Juventushoz igazolt.

Vissza a címlapra
Juventus FC blog
Minden, amit a Juventusról tudni lehet: friss hírek, pletykák, nyilatkozatok, összefoglalók, elemzések, átigazolások, történelem. Forza Juve!
Legjobban pörgő posztok
A kreatív adózás ára
Borsi Gergely • 5 nap
Az RB Leipzig elleni mérkőzés
Apuleius • 2 nap
A Genoa elleni mérkőzés
Apuleius • 7 nap
Adj egy ötöst! - A hét 5 új rock/metal dala 2024/Vol39.
sunthatneversets • 7 nap
Danilo: „A Juve az otthonom kiterjesztése lett”
venember83 • 6 nap
Cikkek a címlapról
Csoda szép madarak II.
Az alábbi madaras képek a TINTA Könyvkiadó 2025-ös falinaptárában szerepelnek. Forrásuk Bettoni E. & Dressler O. (1865): Storia naturale degli uccelli che nidificano in Lombardia ad illustrazione della raccolta ornitologica dei fratelli Ercole ed Ernesto Turati. Vol. I. Pio Istituto del…
„Ahhoz, hogy meglepjem a közönséget, először magamat kell meglepnem”
Francesco Tristano szerint a zene többet mond a szavaknál: egyszerre absztraktabb, mégis lényegre törőbb. A zongoraművész a hamburgi Elbphilharmonie-tól az amszterdami Concertgebouw-ig a legrangosabb hangversenytermek fellépője. Kísérletező, az elektronikát és a klasszikus hangzást ötvöző koncertjén…
>