Hétköznapi Geekságok

Dredd szobor baleset

2024. április 26. - Gubán Bélu

Ritkán vásárolok 3D nyomtatott figurákat. Viszont erről a Dreddről nem tudtam lemondani. Sajnos annak ellenére, hogy a feladó gyönyörűen csomagolt, a szobor csúnyán megsérült.

A vastag dobozban hungarocellbe és újságpapírba volt csomagolva a szobor, ennek ellenére, ahogy kivettem a csomagautomatából, már gyanúsan kopogott a doboz, pedig nem kellett volna neki.

Direkt nem írok cégnevet, mert felesleges. Bárkivel előfordul, hogy focizni támad kedve egy 3 kilós csomaggal.

A figurát végül pillanatragasztóval sikerült közel hibátlannak tűnőre újraalkotnom. Sosem gondoltam volna, hogy ilyen kézügyességem van.

Nem mellékes azonban, hogy a csomagküldő cég 50 perc alatt elbírálta a kárigényemet, és egy héten belül elutalták a kárösszeget, tekintettel arra, hogy a kicsomagolás minden mozzanatát fényképpel dokumentáltam. Ha gyanús, hogy sérül egy küldemény, mindenkinek ajánlom ezt a módszert. A későbbi félreértések elkerülése érdekében.

(B)

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr2218390101

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása