Hétköznapi Geekságok

Szegedi Képregénybörze 2022.

2022. április 20. - Gubán Bélu

fb_img_1650273763179.jpgTavaly szeptemberben volt utoljára Szegeden képregénybörze, amire mi évek óta állandóan „jegyet váltunk” egy asztal erejéig, mint eladók. A tavalyi esemény beharangozóját ezen a linken olvashatjátok. Tudjátok, hogy elég sok képregényt olvasok, hónapról hónapra nő a készlet, viszont a lakás sajnos nem lesz nagyobb, így folyton szortíroznom kell. 

Ezért kell idén is elmennünk a képregénybörzére, április 30-án, szombaton, 10 és 14 óra között. Az utóbbi évekhez képest annyi változással kerül megrendezésre, hogy végre ismét benn lehetünk majd a Somogyi Könyvtárban, bár kinn, a Dóm téren, a könyvtár előtt sem volt rosszabb kedvünk, mint benn. Erről árulkodik a tavaly készült lenti kép is.

fb_img_1650293436247.jpgMiért érdemes eljönni vásárlóként a börzére? Egyrészt sok magángyűjtő jelen van, nagy választékkal, ugyanis mindenkinek más az érdeklődése. Ezen kívül még magánkiadók, és képregényboltok is jelen vannak ezeken az eseményeken. 

Mindig családias hangulatban telnek ezek az események, Egonnal már barátságot kötöttünk évekkel ezelőtt, és mindig ismerős arcok vannak mind az eladók, mind a vevők között. 

Ha ellátogattok a börzére, mindenképpen keressétek majd meg az asztalunkat. A blogon bemutatott angol és magyar nyelvű képregények közül válogathattok, és viszünk ki néhány figurát is, és idén felszámolom a mozis pohár gyűjteményemet figurákkal együtt. 

Szóval, ha becsakliznátok néhány geek cuccot jó áron, akkor keressétek majd az asztalunkat a Szegedi Képregénybörzén április 30-án.

Az esemény linkjét itt találjátok.

Bélu voltam, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr3417810629

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása