Hétköznapi Geekságok

Véget ért a Szegedi Képregénybörze

2023. április 29. - Gubán Bélu

Véget ért a Szegedi képregénybörze 2023 . Köszönjük a szervezőknek az esemény megrendezését. Az X-embörökkel ültünk egymás mellett, és egész jókat beszélgettünk.

 

Köszönjük a vásárlásokat, és a jó hangulatot. Néhány cuccot azért berántottam én is. X-embörök teljes sor, egy Frike Fantasztikusné GYES-t, és egy vadonatúj Pengét.

 

Cikkek hamarosan. Viszont biztosan egy darabig ritkábban. Sajnos összecsapnak a fejem felett a teendők, szakdolgozatot írok, és még vizsgázni, és beadandót írni is kell, bár a legutóbbi a legkevesebb. Június közepéig ez az állapot áll fenn, de nem tűnök el teljesen, esküszöm.

 

Igyekszem.

 

Bélu 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr6418113584

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

doggfather · http://dogg-n-roll.blog.hu/ 2023.05.03. 15:45:47

AMLHKGY 44. Penge
.
Végre! A kedvenc karakterem megérkezett Magyarországra! Igaz, hogy 50+ éves, de ez is eljött! Az első sztori okés, a bemutatkozása. A második bár érthető választás, én nem ebből a szériából hoztam volna. Mondjuk amennyi felbemaradt sorozata volt neki... Mondjuk most is ebben is csak a fele jelent meg a történetnek, szóval lehetett volna másik ebből a szempontból is...
(Tudom, hogy szerepelt már magyar füzetben is, kötetben is, de vendég vagy csapat tagjaként nem saját jogon.)

Gubán Bélu 2023.05.03. 15:48:54

@doggfather: hamarosan olvasom, csak most annyi szar közbejött.
süti beállítások módosítása