Hétköznapi Geekságok

Hétköznapi gémságok - Incremancer

2024. július 27. - Kalmár Tibi
Hétköznapi gémságok, mert rég volt.
Alapvetően nem szeretem a zombikat. Magukat a zombikat nem is lehet szeretni, az eleve beteg dolog. Hanem az egész elképzelést, elvet vagy mit. Nagyon bizarr vonzódás az egykor elhunytakhoz. Hagyjuk is, ilyen formájában.
Az "Incremancer" egy zombis játék, de lehetne másmilyen is. Tulajdonképpen inkább stratégia. Meg "pixel art", meg retro feeling, meg "upgrade & incremental". Nem is egy mai darab, de pár évente felfedezhető. És akkor lehet nyomulni. Kezdünk pár lassú zombival, akiket szélnek eresztve az a feladatuk, hogy minél több életerős pixelembert megfertőzzön, hogy aztán ők is zombiként folytassák munkásságukat. Közben megy a gyűjtögetés: vér, agy, csontok - ahogy azt illik. Ezeket az erőforrásokat felhasználva lehet (kell!) fejlesztéseket elvégezni, hogy utána: Citius, Altius, Fortius! Ha már olimpia van...
Ha szereted a zombikat, ha nem, ez a pixelhalmaz elég sokáig el tud szórakoztatni. Sajnos.

https://www.kongregate.com/games/JamesG466/incremancer

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7818454947

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása