Hétköznapi Geekságok

Képregény megjelenések és előrendelések (2021. októberre)

2021. augusztus 04. - Gubán Bélu

Mára még nincs vége a finomságoknak! Hoztunk nektek néhány előrendelhető képregényt, hátha meghozzuk a kedveteket hozzájuk. Ha éppen nem vagytok feliratkozva minden kiadó minden hírlevelére, akkor mi teszünk róla, hogy értesüljetek a szerintünk legszebbnek ígérkező képregényes megjelenésekről.

  1. Brian Bolland Judge Dredd Apex Edition (2000AD)

Csippan a telefon, hírlevél érkezett. 2000A.D. Kiadó bejelentkezik ismét a pénzünkért. Tibor komámra egyből ráírtam, hogy láttad b+? Láttam b+. Ezek állatok. Mi is. Ennek a cuccnak nehéz ellenállni.untitled-1.jpg

Brian Bolland a kedvenc Dredd rajzolóm, és most egy Dredd kötet jelenik meg, Bolland válogatott rajzaival (Cursed Earth, Judge Child és mások), kétféle verzióban. Egy webshop exclusive oversized slipcase HC edition, melyet a művész dedikál, és egy alap kiadás. A fenti szóösszetétel azt jelenti, hogy nagy alapos, keményfedeles, védőborítós (belecsúsztatod a papucsba, mint a magyar Hellspawn limitáltat) képregényt nézegethetsz életed végéig, vagy amíg az asszony rá nem vesz, hogy adjátok el, mert a pénz a gyereknek kell az egyetemi alapjába. Egyelőre úgy néz ki, 128 oldalas a kis drágaszág.

 A gyűjtői darab ára a kiadó webshopjában 150 font, míg a sima kiadás 65 font. Várható megjelenés 2022. február. Mától vált előrendelhetővé.

2.Megatropolis (ugyancsak 2000AD)00_large.jpg

Kenneth Niemand és Dave Tailor képregénye Mega City 1-be kalauzol el minket, egy futurisztikus noirban. Olyan képet ad (az ajánló szerint) a városról, amit még nem ismersz. Nekem ez valami alternatív Dreddnek tűnik, a nevekből ítélve. A webshop exclusive kötet 180 db-ra limitált (29 Ajrós vételárért), és van még egy alap kiadása is, valamivel olcsóbban, bár elsőre ugyanolyan igényes köntösben. Várható megjelenése 2021. október 13-a.

  1. Oblivion Song vol. 6. TPB (Image)

Robert Kirkman alternatív univerzumos történetéről 9781534320079.jpgmár sok ajánlót írtam. Azt is többször megemlítettem, hogy ezeket előrendelésben szoktam beszerezni. A hatodik kötete kb. novemberre van előirányozva az egyik kedvenc könyves oldalamon (bookdepository.com). Azért is érdekes ez a történet, mert megtudhatjuk, hogy egy dzsungelszerű alternatív világban miként viselkednének a civilizált emberek, emellett pedig egy nagyon kellemes arcnélküli idegen fajjal is megismerkedhetünk. Az eddig megjelent utolsó kötetben már elindult a világok közti háború. Uh. Nagyon komoly cucc. Kirkman egy nagyon jó író, és erre nem csak a Walking Dead a bizonyíték.

4.Deadly Class (Image)81mvkfxxvfs_ac_sl1500.jpg

Az Image Comics-nál október végén érkezik a Deadly Class következő - immáron a tizedik - kötete (45.-51. füzetek). Nagyon közel járunk a végéhez, bár Rick Remender nagyon tudja szövögetni a sztorikat. Az ifjú gyilkosok iskolájának tanoncai már megjárták a poklot, több soron, de azért a szép pillanatokból is kijutott nekik. Már sok szereplőtől elbúcsúztunk az évek alatt (igazi gyilkosos szappanopera), de volt, aki visszatért. Minden lehetséges.

Ennyi lett volna a kis kedvcsinálónk mára, reméljük tetszett.

 

Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr4516648548

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása