Hétköznapi Geekságok

Hétköznapi... gémságok - Coloruid 2

2021. szeptember 06. - Kalmár Tibi

 Nem is tudom, hogy nem jutott eddig eszünkbe. Na de most! Arról lenne szó, hogy bővítjük kicsit a menüt. Természetesen marad a geekság, ez nem is kérdés.

 Mostanában mindenki siet, fut a pénze és az egyéb után, nincs idő semmire, ha mégis, ott vár a kedvenc (vagy a tucat) sorozat. 10-20 évvel ezelőtt még másképp éltünk, igaz, fiatalabbak is voltunk, de ha úgy alakult, hogy gép előtt ültünk, bizony előkerült pár Flash játék. Nemcsak fölöttünk, hanem a Flash fölött is elketyegett az óra, végre kivezetésre is került ez a valamikori csoda. Aztán lassan két éve megint gép elé kényszerült a világ, de mindenki inkább a telefonhoz nyúl, mert megszoktuk. Pedig nincs minden veszve! Játékra fel! Persze csak szünetben, munkaidőn kívül, és így tovább! :D

 Ebben a "rovatunkban" próbálunk kisebb-nagyobb unaloműzőket bemutatni, régieket és újabbakat is. Főként ingyenes és könnyen elérhető apróságokat, de semmi sem kizárt. Van egy kedvenc oldalunk Béluval, és igazából ott ismerkedtünk meg (kicsit), még évekkel ezelőtt. Na, azok voltak az emlegetett "még fiatalok voltunk" napok. De nézzük, miből élünk! Vagyis... pont, hogy nem.

 Elsőként a Coloruid 2 játékot hoztuk el nektek, amely pár perces móka. Leginkább logikai játéknak mondanám. A lényege: sok kis kereszt alkot egy-egy "amőbát", amelyek különböző színűek. A cél, hogy a végén minden egy színben pompázzon. Erre persze csak bizonyos számú lépésünk van, általában pontosan annyi, amennyiből meg lehet csinálni. Nem több, nem kevesebb. Húsz ilyen szint van, egyre nehezebbek, egyre több színnel. És persze ketyeg az óra is, 99 másodperc kezd elfogyni amint elindítjuk a szintet. Kis gyakorlással pár másodperc alatt teljesíthető egy-egy szint, de nyilván néha újra kell próbálkozni. Tényleg pár percnyi kikapcsolódás az egész. Jó szórakozást!

https://www.kongregate.com/games/PasKuda13/coloruid-2-html5

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr8616667048

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása