Hétköznapi Geekságok

Hétköznapi geekmenés - Hányféle zombit ismerünk?

2021. október 30. - Gubán Bélu

dawn-of-the-dead-2004-1200.jpgSziasztok Geekok!

Tibi koma fantasztikus ötlete nyomán új rovat indul a blogon. Ez a hétköznapi geek gondolatok lesznek. Mégis miken gondolkodik egy geek. Sok mindenen és sok idő elmegy ezzel, annyi szent.

Horrortober vagy Spooktober kapcsán sok minden eszünkbe juthatott volna, és eszünkbe is jutott csak egyvalami nem, a zombik. Én zombi mániás vagyok, tudjátok is. Most az én agyamban kirándulunk egyet.

Elgondolkodtam, hogy vajon hány féle zombit ismerek a különböző filmekből, képregényekből, játékokból. Nos a listám elkészült, nem biztos, hogy teljes, de csak ennyi jutott eszembe egy fél nap gondolkodás után:

zombiland.jpgZombi vámpír, járkáló, futkározó, nyáladzó, hörgő, földöntúli hangon ordító, tejet okádó, lesben álló, félig átváltozott gyerekzombi, újszülött zombi, szétrobbanó zombi, óriászombi, szanaszét lyuggatott zombi, okos nyomozó zombi, zombi ribanc, vékony zombi, kövér zombi, öngyilkos zombi, vírusos zombi, démonzombi,  szuperhős zombi, zombikutya, összevarrt és villámmal feltámasztott zombi, kamu zombi, ivadék zombi, náci zombi, űrlényzombi, vudu zombi, céltalan zombi, szenvedő zombi, filozófus zombi, táncos Jacko zombi, tyúkzombi, sugárzó zombi, gonosz mágikus zombi, vegetáriánus zombi, karibi zombi, hungaro pannon zombi, fejrák parazita zombi, sárkány zombi, agyhalott zombi irodista.

Ha nektek is eszetekbe jut valamilyen zombifajta, ott a kommentelés lehetősége.

Bélu voltam, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr8616726722

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása