Hétköznapi Geekságok

Élni (Alive) manga

2021. december 09. - Gubán Bélu

img_20211201_182350.jpgSziasztok!

A Mangafan Kiadó egy elég frankó akciót szervezett, és Tibi koma hatására én sem voltam rest ezt kihasználni. Egyrészt minden kötet 2.000,-Ft, másrészt három kötet után a negyediket ajándékba kapod, miközben postaköltséget sem számolnak fel. Ez több, mint amit kibír a geek lélek. Szóval rendeltem pár mangát.

A csomag első része Takahasi Cutomu Élni című képregénye. Egy olyan képregény, amiben senkit nem lehet szeretni.

Mi lehet a halálraítéltek legfőbb kívánsága? Leginkább az, hogy élni szeretnének. Jasiro Tensú is egy a halálsoron a sorsukat váró rabok közül. 5 ember haláláért felelős. Elbúcsúzik társaitól, de nem is a kivégzőosztag elé viszik. Egy titkos kormányügynökség felkínálja neki, hogy élhet. Hogy miért? Hát izé. Természetesen aláír ő bármit, csak élhessen.

Jasirot és egy rabtársát egy másik börtönbe szállítják, ahol kedvükre zabálhatnak is részegeskedhetnek. Egészen addig, amíg el nem kezdődik egy kísérlet, mely során kiderül, ki a nagyobb gyilkos kettőjük közül.

A szomszéd cellában egy boszorkány él, egy gyönyörű, szexi hentai csaj, aki alig várja, hogy megkaparintsa egyiküket. Ugyanis a testében egy olyan valami él, ami szeretne tovább is élni. A végső megoldás vajon mi lesz? Nem árulom el, mert köcsög vagyok

Az Élni egy marha jól kinéző horror, amiben a legrosszabb rémálmaink kelnek életre. 16 éven aluliaknak nem ajánlott.

A Mangafan képregényei nagyon igényes megjelenésűek, az összes kapott egy szép színes védőborítót, ami kellemes meglepetésként ért. Tök jó őket kézbe venni.

Szerintem érdemes rá beruházni.

Bélu voltam. Sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr5516771236

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása