Hétköznapi Geekságok

Marry me - egy csajos képregény

2022. február 14. - Gubán Bélu

6.jpgNem nagyon terveztem Valentin napi posztot a blogra, de ha már az élet úgy hozta, segítek nektek átvészelni a csokigyártók és virágárusok ünnepét egy romantikus vígjátékkal, mivel a feleségem azt mondta, hogy mozizni kellene, és írjak is már valami cikket.

El is megyünk mozizni, a „Vegyél el” című – valószínűleg – világmegváltó romkomra, ami, kapaszkodjatok meg, egy Bobby Crosby nevű alak képregénye alapján készült. A neveket a film leírása alapján megváltoztatták, és az alapszituációt egy kicsit modernizálták, azért 2007, amikor a Marry me megjelent, még nem volt akkora divat a likevadászat és az instaprostitúció.

Szóval rákerestem erre a Marry me-re, hogy mégis mi a szösz ez. Egy viszonylag jól megrajzolt képregény. A története szerint Stasia egy popsztár, szerelmi élete romokban hever, ezért teljesen kiakad. Britney-zett is egyet, már ami a rövid házasságot illeti, meg úgy általában a férfiak nem maradnak meg sokáig mellette. Stasia teljesen idegzsábát kap, ha csak arra gondol, mit fognak róla írni a lapok, és hogy mégis mi lesz vele, amikor elkezd ráncosodni minden olyan része, ami még ma feszes. Valószínűleg nem lesz annyira kapós, gondolja.

A képregény elején egy koncerten járunk, ahol mindenki Stasia nevét üvölti. Egy csajszi, aki szerelmes belé egy „Marry me” feliratot szorongat. A haverja, Guy kísérte el a buliba, akinek halvány lila gőze sincs arról, hogy ki vonaglik és nyivákol a színpadon. A Marry me molinó Guy kezébe kerül, amíg a barátnője kimegy WC-re, és Stasia – őrülettől vezérelve – a színpadra szólítja őt, és egy rögtönzött szertartáson feleségül megy az ismeretlen férfihez.

2.jpgNos, kb. ennyi az alap sztorija a képregénynek. A csaj megfogadja, hogy ha beledöglik is, kitart újdonsült és ismeretlen férje mellett, nehogy a lapok olyasmit írjanak róla, ami a közvéleménynek nem tetszik. Lényeg az őszinteség.

A képregény első része a comixology.eu oldalon egy Amazonos belépés után digitális formában ingyen olvasható. Csak szólok.

A képregény filmes feldolgozásában Jennifer Lopez, Owen Wilson, és Maluma játsszák a főbb szerepeket. Ha netalántán elvinnéd a csajod romantikázni, gyertyafényes vacsora mellett ez is lehet egy alternatíva. Szerintem ez a film be fog jönni neki.

Bélu voltam, sziasztok.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7117136598

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása