Hétköznapi Geekságok

Újra kiadják a Dobozvárost

2022. október 12. - Gubán Bélu
Lakatos Istvánnak ez egy igen sikeres évzárás lehet. A brancsközösség oldalán összejött a Dobozváros újrakiadására szánt összeg, így megvalósulhat a könyv egy bővített változata, képregénnyel. Mi is a támogatók között voltunk egy-egy "alap" könyv erejéig. Ma Lakatos mester egy e-maillel köszönte meg a bizalmat, és küldött két új rajzot, amiket mellékelten kiteszek itt a bejegyzésben.
István levelének egy részlete pedig itt olvasható:
"Kedves Támogató,
először is nagyon köszönöm, hogy támogattad a Dobozváros újrakiadásának létrejöttét, bevallom, nem számítottam ilyen nagy érdeklődésre.
A bizalmadnak és a támogatásodnak hála már készül a könyv. Miközben folyamatosan rajzolok, a szöveg véglegesítése is napokon belül kész, jövő héten pedig megkezdődik a tördelés. November közepéig kell nyomdába küldenünk a kötetet, hogy decemberberben még legyen idő karácsony előtt elpostázni a csomagokat. És jó sokat kell csomagolnom, de ennél nagyobb problémám soha ne legyen!"
Rajtunk már nem múlik, decemberben kézbe vehetjük az új Dobozvárost.
Köszönjük Lakatos Úr!
Bélu voltam, sziasztok!

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr4617952920

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása