Hétköznapi Geekságok

Tini Nindzsa Teknőcök - Krang Háborúja

2024. szeptember 04. - Gubán Bélu

img_20240901_173206.jpg

Az IDW Tini Nindzsa Teknőcök sorozata robog tovább itthon. Ezúttal a Krang Háborúja című kötet jelent meg, a sorozat 17-20. számait tartalmazza.

A legutóbbi kötet teknőcöket csak nyomokban tartalmazott, viszont most visszatértek, és lazábbak, mint valaha.

Az a helyzet, hogy akciódúsabb már nem is lehetett volna. A fugitoid nevezetű robot, amiben a Neutrino bolygó egyik tudósának lelke ragadt, mindenkinek kell. Népének, hogy segítsen legyőzni a népirtó Krangot, Krangnak pedig, hogy

SPOILER

terraformálhassa a Földet a saját bolygójának képére. Ugyanis azt sikerült elpusztítani hatalmas mohóságukban.

SPOILER VÉGE.

img_20240901_225332.jpg

Talán voltak halvány utalások arra, mit is akarhatnak a főgonoszok, de nyíltan nem rémlik, hogy kimondták volna eddig.

Közben Zúzó küldetést ad Karainak, aki sikerrel is jár. Zúzó céljai viszont egyértelműek: kinézte az utódjának az egyik teknőcöt.

A történet továbbra is erősnek hat, szerintem a nosztalgiafaktor hatványozottan közrejátszik ebben. A teknőcök szerethetőek, de még az ellenségeik is megmozgatnak az olvasóban valamit. Bennem legalábbis.

A rajzok majdnem kimaradtak. Ben Bates rajzai pont jól állnak ennek a történetnek. Ez a rajzfilmes stílus a laza dumával teszi ezt a sort azzá, ami. Én továbbra is a rajongója vagyok.

Szóval Holdkelte Stúdió, csak így tovább.

(B)

img_20240901_165027.jpg

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr1818482689

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása