Hétköznapi Geekságok

Tini Nindzsa Teknőcök #6

2024. április 29. - Gubán Bélu

439689938_777354731036082_7580911376913355265_n.jpgSzépen halad előre a Teknőcös sorozat itthon is. Úgy tűnik, a Holdkelte Stúdió jól alkotta meg üzletpolitikáját, és a támogatói rendszer működik. Remélem a továbbiakban is sikeres lesz.

A Tini Nindzsa Teknőcök itthon szép keményfedeles változatokban jelenik meg, különböző borítókkal. Én a gyűjtői „limitált” verziókat szoktam előfizetni. Ezen kívül már másodszor kerülök be a kötetbe, mint támogató. Nekem fontos, hogy megjelenjen itthon rendszeresen egy ilyen igényes sorozat.

A Teknőcök hatodik kötete az IDW mikro sorozatból tartalmaz négy részt. Szecska, April, Casey és egy szökevény robot karakterének megalapozását, eredetsztorijuk kiegészítését. Rajtuk keresztül pedig a főgonoszok, Krang, Zúzó és Stockman karaktere is szépen kiteljesedik.

A négy történetet más-más írta, rajzolta és színezte, így tényleg nagyon különbözőek. Mind drámai, csak másképpen. Szecska sztorija a nindzsa reinkarnációs elemekkel erőteljesen fantasy, Casey Jones-é életszagú, és a családon belüli erőszak témája miatt sajnos mindig aktuális témát feszeget. April története kicsit, míg a szökevényé nagyon sci-fi.

438326891_423210493662036_4579141932709401982_n.jpgElőször éreztem azt a teknőcökben, hogy ez nem való kisgyerek kezébe. Nem kötelező a karika, de egy 12-est simán elbír szerintem, a témák és a látványvilág miatt. Nem mondom azt, hogy engem annyira megviselt volna, de azért van benne pár gyilkolósabb jelenet, húbakker pillanat.

A kötet javára írom azt is, hogy jó sok fordulatot tartalmaz. Kicsit lassan haladt most előre a sztori, viszont nem mondanám felesleges körnek ezt a négy mini történetet. Remélem, hogy a következő kötetben kicsit több teknőcöt, és nindzsaságot kapunk. Lazaságból sem ártana, mert ez most igen depis gyűjtemény volt.

A képregényeken felül ismét kapunk borítógalériát, és kis kedvcsinálót a következő részhez.

Az összes kötet kapható a Képregénymarket kínálatában az alábbi linken.

Érdemes odafigyelni, ugyanis a választékban a normál és limitált kiadások is helyet kaptak, érdemes egy fajta sort gyűjteni a borítók miatt.

Aki pedig nem szeretne lemaradni egyetlen teknőcös hírről sem, az kövesse a kiadó facebook oldalát.

(B)

Korábbi Tini Nindzsa cikkeinket itt találjátok:

Tini Nindzsa Teknőcök első

Tini Nindzsa Teknőcök #5 

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr7018392283

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása