Hétköznapi Geekságok

Dredd bíró figurák 2022-re

2021. november 27. - Gubán Bélu

A 2000AD Kiadó egyik friss hírlevelében bejelentette, hogy 2022-ben érkezik a Hiya Toys és a 2000AD együttműködéséből egy új figura vonal. Ez pedig nem más, mint Dredd bíró és „barátai”. Mindez a marcona bíró 45. születésnapja alkalmából, ugyanis 1977-ben találkozhattak az olvasók először vele a 2000AD Magazine lapjain.

A kiadó nem kisebb ígéretet tett, mint hogy 19 artikulációs ponttal fognak a figurák rendelkezni. 4 inch (kb. 10 centi) és 6 inch (15 centi) verzióban. Elsőként a 10 centis verziókat teszik rendelhetővé.

Dredd bírót és Halál bírót, akiket a képeken láthattok. Szerintem marha jól néznek ki ezek a prototípusok, bár sok következtetést egyelőre nem tudunk levonni mi sem. Többek között beharangozták még – képek nélkül – Halál bíró brancsának többi tagjának érkezését is, és az ikonikus Lawmaster motorét, amin Dredd szolgáltatta az igazságot.

Dredd figurája a Lawgiverrel érkezik, ami a sokfunkciós pisztolya, és kap még a kezébe egy fa testápolót. Halál bíró egy kitépett emberi szívet szorongat kezecskéjében.

Ami jól kivehető a képeken, hogy ezek többféleképpen pózolhatóak lesznek, és láthatjátok, Dreddet is olyan menőn beállították, hogy nyomban kattintanánk a rendelés gombra, ha lenne.

Egyelőre a kiadó oldalán csak azoknak a kiskereskedőknek a neveit olvashatjuk, ahol a hónap folyamán később rendelhetővé válnak a figurák, én azért megeresztettem egy e-mailt nekik, hogy náluk is megvásárolhatóak lesznek-e ezek a kis finomságok, egyelőre várom a válaszukat.

További infó a kiadó oldalán:

https://tinyurl.com/vst2mvpc

Bélu

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr2116765122

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása