Hétköznapi Geekságok

Transformers combiner dinobot Volcanicus DK-47 upgrade kit

2024. augusztus 12. - Gubán Bélu

Vannak a normális emberek, meg én.

Anno egy darab Transformerrel kezdődött minden. Ez a legacy core dinobot indított el a lejtőn. De inkább Farkas Csonka Ádám. Ezúton is köszönöm neki, hogy azt írta, "hogy akkor most megveszed mindet?"

Meg hát. Hat legacy core dinobot kiadott egy Volcanicust. Műanyag még sose kapott ilyen baba formát. Ez a hatalmas figura az egyik kedvencem lett, de itt még nem volt megállás.

Már megint Ádám. Komolyan, nem tud ez az ember leállni. Azt mondja, hogy léteznek upgrade kitek, amikkel fel lehet turbózni a gépszörnyet.

Ez lenne a végeredmény. Nem fullosra pofásítottam ki, csak az óriás robot kapott ráncfelvarrást, meg 4 kardot. Mert csak. Egyébként egy állomássá alakítható, és a kis dinobotok is kaphatnak extra kinézetet. Szerintem jó így a nagy robot, és a legjobb, hogy kicsit visszarepültem a gyerekkorba, amikor ilyeneket rakosgatott össze az ember. Volt benne pár munkaóra, meg néhány deákigazolvány. Talán megérte.

Szóval Ádám! Kiváló ötlet volt.

(B)

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr918464415

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása