Hétköznapi Geekságok

Transformers Legacy Evolution Core Dinobots akciófigura gyűjtemény

2024. június 28. - Gubán Bélu

Úgy esett, hogy egy netes rendelésembe bekerült egy ilyen kis figura, első körben Grimlock volt az. Nem ismertem a Core szériát, egyszerűen csak megtetszett a kis dinobot. Aztán egy ismerősöm szólt, hogy hát ezekből van egy szériában hat darab, és ha jól kufárkodok, és megvan mind, akkor együtt egy hetediket adnak ki.

Innen lehetetlen volt megállni.

A Hasbro Core Dinobots széria darabonként innen-onnan beszerezhető. A hatból hármat külföldről rendeltem, a német és az eredeti Amazonról. Itthon találtam a másik hármat viszonylag jó áron. Egy ilyen kis 8-10 centi körüli figura minden centije általában egy ezresbe kerül, így mondanom sem kell, cefetül húzták némelyiknél a fogamat. De végülis az élményért megérte.

A kis figurák háromféle pózba transzformálhatók. Az alap, ahogy érkeznek, a humanoid forma, majd ezt néhány lépésben dinoszaurusszá lehet alakítani. A dino formából alakíthatjuk ki a testrész formátumot, hogy végül a hatalmas Volcanicust kapjuk meg. Külön-külön négy végtag, a torzót pedig kettő dinobot adja.

Nagyon jól kidolgozott és összetett figurák ezek, és élmény volt velük babrálni. Mindegyikhez járt egy-egy kihajtható füzetke, amiben lépésről lépésre le van rajzolva, miként alakíthatóak át a figurák. Több lépésből áll mind, de így nagyon egyszerű volt összerakni őket. Nekem ez a végső Volcanicus forma marad, mert együtt így összerakva nagyon jól mutat.

Sajnos itt még nincs vége a mesének. A figurához adtak ki upgrade kitet, amivel még menőbbé lehet pimpelni a Transformered. Borzasztó világot élünk, mindenki a pénzünkre hajt.

Lessétek meg a rövid videómat ezekről.

Csoki

Szerk. A youtube short link megoszthatatlansága miatt kicsit hosszabb lett a buli, mint szerettem volna. Az eredeti elképzelés az első rövid rész, a mozist utóbb raktam bele, és az instán korábban megosztott humorosnak szánt kis szösszenetet, ahogy az egyik dinobot kitör a dobozából.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr9218436397

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása