Hétköznapi Geekságok

Képregénybolt Kecskeméten!

2022. október 01. - Kalmár Tibi

Bátran kijelenthetjük, hogy Zukál Ferenc nem kispályás. Akik valamennyire követik a hazai képregényes történéseket, eseményeket, webshopokat, pár évvel ezelőtt találkozhattak már a My Comic Center oldalával, ahol leginkább tárolási megoldásokat vásárolhattunk. Fóliák, hátlapok, dobozok, amik nélkül elég nehéz elképzelni a "rendes képregényes" életet. Majd egyszer csak képregények is lettek az oldalon, Ferenc pedig rendszeresen járja az országot a különböző képregényes események alkalmával. Nem olyan rég a második képregénybörze is megvolt Kecskeméten, szintén az ő szervezésében. És most jött a nagy dobás, amire nem sokan számítottak: képregénybolt! Kecskeméten!

Még mielőtt azt gondolnánk, hogy "kicsit sárgább, savanyú, de... mienk", le is állítom ezt a gondolatmenetet. Tulajdonképpen a városközpontban található, a "Szalagház" környékén, könnyen megközelíthető, jó helyen. Már kívülről is jól néz ki, meg kell hagyni. A kínálat pedig: elsősorban amerikai képregények - füzetek, TPB-k, HC-k, omnik, artist's edition-ök -, de mellettük mangák, tároló dobozok, fóliák, figurák (Funko is), pólók, poszterek. Tehát minden. Ami nincs, az pedig beszerezhető. A négyzetméterre eső menőség (vagy inkább geekság? Ugyanaz! ;) ) mérőszáma az egekben, nem kérdés.

Voltak érdeklődők is, vásárlók is, beszélgetések is. Ki félénkebb, ki bátrabb, de majd kialakul ez. Valahol el kell kezdeni, és ez egy ilyen hely. Csak bátran, megéri. És mai rövid helyzetjelentésünk végén már csak... Sok sikert Ferencnek!

Tibi

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr8217944494

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása