Hétköznapi Geekságok

I. Szolnoki Képregény és Játékbörze beharangozó

2022. október 14. - Gubán Bélu

Szerencsére évről évre egyre több képregényes rendezvényt lehet meglátogatni, és kifejezetten örülünk az új kezdeményezéseknek. Próbálunk a lehetőségeinkhez képest minél több eseményre ellátogatni. Ezúttal az Első Szolnoki Képregény és Játékbörzét szeretnénk Nektek beharangozni, hozza meg a kedveteket, látogassatok el, ha tehetitek.

Miklós, a rendezvény szervezője hívott meg minket a börzére, sajnos még most se tudjuk, el tudunk-e menni, de az biztos, hogy fáj a szívünk a friss képek láttán. Az esemény facebook oldala alapján képregényekre, gyűjtői és „játszós” játékokra, figurákra, kézműves ékszerekre, cosplayesekre lehet számítani. Megjegyezném, hogy ha megtetszik egy cosplayes, csak a beleegyezésével szabad hazavinni, mert egyébként emberrablás lenne.

A belépő 500,-Ft, de ezért ajándék képregényt is kap az oda látogató. A belépőjegy tombolaként is funkcionál majd, Fazekas Attila: Jedi Visszatér képregényeit lehet megnyerni. Nem, nem a cosplayeseket.

Szóval 2022. október 16-án 9 és 17 óra között I. Szolnoki Képregény és Játékbörze!

Bélu

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr6417953590

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása