Hétköznapi Geekságok

Néhány geek akció és friss bejelentések

2024. szeptember 26. - Gubán Bélu

Az elmúlt időszakban elég sok akciót lehet felfedezni imitt-amott. Összeszedtem néhányat ezek közül.

00_large_3.jpg

A 2000AD webshopjában a Block Mania társasjáték 75%-os leárazásban kapható. A múlt hónapban még a Dredd és a Mega Mania is csomagban kapható volt ezzel együtt. Most nem található már az az irtó jó ajánlat. A postaköltség elég magas, de ha több mindent kinézel, lehet optimalizálni.

 5687a674-7e97-4f91-a7e4-c7bed6f0b8e3.webp

A Heroes of Might And Magic III Társasjáték következő kiegészítő csomagja a Gamefound oldalán elérhető, október elején zárul a kampány, addig lehet becsatlakozni. Az első részletét október 2-án vonják. A csomag 2025-ben érkezik majd. Az előre feliratkozók extra miniatűr figurával is gazdagodnak. A teljes új csomag 109 euró. Mindenki döntse el, mennyire éri meg (ez csak többe fog kerülni viszonteladóknál).

 fb_img_1727294984645.jpg

A McFarlane Toys elég sok megjelenést mutatott be DC vonalon. Köztük néhány McFarlane Toys és Amazon Exclusive darabot. Érdemes rákattyintani a rajongóknak a facebook oldalukra. Egyébként vannak még pofás darabok ott.

 clean_1.jpg

Az Alien Romulus előzményképregénye októberben fog megjelenni. Néhány hazai webshopban is vesznek fel rá még előrendelést.

 81cg1qj82jl_ac_uf894_1000_ql80_fmwebp.webp

Az Energon Universe következő Transformers gyűjteményes képregénye (Daniel Warren Johnsontól) november végén fog megjelenni, az Amazonról előrendelve december eleje-közepe tájékán ígérik a szállítást. Jihá!

Kemény év vége ez na.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr2618500148

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása