Hétköznapi Geekságok

Hétköznapi Geekságok jótékonysági licit

2022. március 04. - Gubán Bélu

Kedves mindenki!
Szóval ahogy már előre jeleztem a facebookon és az instagramon, egy László Márk által dedikált Hellboy Winter Special képregényre jótékonysági licitet rendezünk 2022. március 8-án, kedden 18 óra 30 perctől, facebook élő egyenes adásban.
A képregényre bárki licitálhat, nyilván követni kell az élő adást, az feltétele a dolognak, hogy az események pörgését követni tudjuk.
FONTOS! A licit nyertese nem nekünk utalja a nyertes licit összegét, hanem egy általa megjelölt, az ukrajnai menekülteket segítő - lehetőleg magyar - szervezetnek. Lehet közülük választani, mert szerencsére sokan vannak.
Ezzel az bejegyzéssel nem csak a licitre szeretném felhívni a figyelmet, de úgy általában a jótékonykodásra, összefogásra, az ilyen krízishelyzetekben, és akár krízishelyzeteken kívül is.

Ahogyan Thomas Wayne, Batman apja mondta, a jótékonykodás szenvedély (vagy valami ilyesmi).
Tegyünk együtt az ukrajnai menekültekért.
Bélu
Update
László Márk, a Hellboy magyar rajzolója egy külön erre az alkalomra készített rajzot ajánlott fel a licitünk mellé. 
Köszönjük neki, ezúton is.
Szóval emeltük a tétet.

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr2717771776

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása