Hétköznapi Geekságok

Predator - The Hunted City képregény

2023. október 24. - Gubán Bélu

Úgy gondolom, soha nem sokallunk be a Predatorból, szóval ismét egy ilyen képregényt hoztam el nektek. A Predator – The hunted city egy három részes minisorozat, ami a Dark Horse Comics lapjain jelent meg 1993-1994 között.

A képregényben 1947. New Yorkjában járunk, egy bandaháború kellős közepén. Főszereplőink Tony Vincenzo, egy pitiáner kis maffiózó, és Max, az újságíró, aki gyilkosságokról szeret a leginkább tudósítani. A fő cselekményszál hajaz kicsit a Predator 2. részének eseményeire, amikor a Ragadozó a maffiát kezdi el irtani, hogy közelebb kerüljön fő célpontjaihoz.

Igazából ez a történet nem hozott semmi újdonságot azon felül, hogy a negyvenes évekbe helyezte magát. Charles Moore írta, de írhatta volna akárki. A rajzok szerintem rendben vannak, illeszkednek a megszokott Avp színvonalba, nekem tetszettek. Rob Hayesnek és Jasen Rodrigueznek köszönhetjük ezeket.

Totál kihagyható darab, ha nem ragaszkodik ahhoz a rajongó, hogy neki minden kell. Olvastam már ennél jobb Predi képregényt is (sőt, majdhogynem csak jobbakat).

Bélu

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr9018232099

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása