Hétköznapi Geekságok

X- Men kezdetek - Árnyék

2024. szeptember 06. - Gubán Bélu

img_20240903_185833.jpg

Aki szereti az X-ment, az el van mára kényeztetve. Itthon ugyanis rengeteg kiadvány jelenik meg, sorozatok, vagy önálló kötetek formájában. Nekem a kedvenc csapatom, szóval nekem minden is kell belőlük.

A Bubi Bolt Extra füzeteinek 21. száma ezúttal Kurt Wagner, azaz Árnyék eredettörténetét tárja elénk. Eredetileg az X-men Origins – Nightcrawler (Nativity) címet viselte, és 2010-ben jelent meg. Egy füzetnyi történetből nehéz spoilermentesen bejegyzést írni, azért egy kicsit megerőltetem magam.

Kurt Wagner az ördögbőrbe bújt angyal, aki teleportálni tud. Gyerekkora nem mondható boldognak, sőt. Egy cirkuszban mutogatják, és folyton szedálják, mígnem egy napon...

Az Árnyék nem egy kedves, igazi happy enddel záródó történet. Sötét képi világú, nyomasztó hangulatú. Igazából képeket nem is tudtam nagyon fotózni belőle, ezért a netről szedtem inkább.

img_20240903_185456.jpg

Ebből az eredetes cuccból jöhetne több is. Mondjuk Rozsomák története már agyon van úgymond játszva, de a többieké egyáltalán nincs. Hátha még olvashatunk ilyeneket.

Jövő hónapban hatályba lép a könyvek árkötöttségéről szóló törvény, ezért a már megszokott, csomagos rendelési metódus és kedvezményrendszer megszűnik a Kiadónál, viszont egy nagyon átlátható törzsvásárlóinak mondható rendszert vezetnek be. Érdemes utánanézni a kiadó honlapján, és elfogadni a vásárlói ajánlatok közül valamelyiket.

(B)

x-men-origins-nightcrawler.webp

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr2418484153

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása