Hétköznapi Geekságok

Spawn akciófigurák (2021. ősz)

2021. július 05. - Gubán Bélu

Sziasztok!

Aki követi Todd Mcfarlane, vagy a Mcfarlane Toys facebook oldalát, esetleg honlapját, az már értesülhetett róla, hogy Todd bácsi bizony a pénztárcánk tartalmára pályázik, nagy erőkkel. Hónapról hónapra bejelentés követ bejelentést. Új képregénysorok, új Mortal Kombatos akciófigurák, amiből már egy rakás Spawn jelent meg, vagy most a régi sorok, ismert karakterek újrakiadása.

A most összegyűjtött képeken a Todd Mcfarlane által megosztott koncepciós képek, a figurák prototípusai láthatók. Ezek mellett hoztam nektek több fotót a saját figuráimról, amiket most lényegében „újra kiadnak”.

Miket is láthatunk a képeken? Egyrészt a személyes kedvencem, a Redeemer nevű „Antispawn” kap új figurát. Ő a képeken a kék szárnyas alak. Nekem sajnos a régebbi kiadás nincsen meg, az egy széttárt szárnyú figura, és lényegében arany áron megy most már. Akinek korábban kimaradt, most beszerezheti ezt az új gyöngyöt. Tibivel nekünk ez a kedvencünk. Nem elég, hogy irtó brutál maga a figura kidolgozottsága, a szárnyai, azért külön kiemelném a hozzá tartozó nagyon menő kardot is.

A korábbi Gunslinger Spawn és Raven Spawn inkább fix szoborszerű figurák voltak, minimális mozgathatósági ponttal. Most ezek az új figurák a gyártó ígérete szerint 22 mozgathatósági ponttal rendelkeznek, és több helyzetbe pózolhatóak, mint korábbi tesóik. Ezek mellett számtalan kiegészítő jár hozzájuk. A Gunslinger Spawnnal eddig csak futólag találkoztam a képregény lapjain, elvileg nagyobb szerepet kap a későbbiekben és a Spawn universe képregény lapjain is. Raven Spawn a Hellspawn képregényben szerepel, és hasonlóan komor kinézetű, mint ott.

A Bohóc és a Violátor démon számomra kicsit csalódás kinézetre. Egyrészt a Bohóc ezzel a hatalmas vállra helyezhető fegyverarzenállal kicsit „játékra” hajaz, nem annyira gyűjtői figurára. Ennél azért elegánsabb darabokhoz vagyunk szokva. A Violátor démoni alakja pedig nem kicsit el van hízva. Egymás mögé rakva a figurák egyébként elég érdekesen néznek ki. Kinek mi jön be. Nekem inkább az Antispawn és a Gunslinger, bár a Ravennel sincs különösebb bajom.

Oh és hát itt van még a galériában, még csak most vettem észre az új Mortal Kombat Spawn figurát, ami iszonyat brutál festést kapott. Na ez már nem is tudjuk, hányadik variánsa a Mortal Kombatos Spawnnak. Ugye van az alap buzogányos, kardos, kék festés, sárga festés, a 30 centis Commando tűzgömbbel a kezében, és most ez?

Hát kinek van erre pénze?

Mentsetek meg!

(Megjelenések: 2021. ősz)

További képekért keressétek a facebook oldalunkat:
https://www.facebook.com/hetkoznapigeeksagok

A bejegyzés trackback címe:

https://hetkoznapigeeksagok.blog.hu/api/trackback/id/tr3716610976

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása